Cautare

7159 de rezultate pentru "creciuneanu traian" (2.64 secunde)
Prin tot ceea ce a facut in ultimii doi ani, culminand cu tradarea de ieri din Parlament (investirea guvernului n.n.), Victor Ponta s-a deconspirat ca agent al regimului Traian Basescu.
desemnarea domnului Ponta ca prim-ministru", a declarat atunci presedintele Traian Basescu, in fata liderilor USL. Presedintele Traian Basescu a afirmat duminica la B1 Tv ca i-a propus presedintelui PSD, Victor Ponta, sa fie premier. ... "Presedintele Traian Basescu ia cuvantul, raspunde Crin Antonescu imediat care zice "Buna seara".
Dupa ce a mintit ca nu a mintit niciodata 4 gogosi uriase ale lui Traian Basescu Vineri seara, la doua ore dupa ce a aflat rezultatul votului din Parlament, Traian Basescu a sustinut o conferinta de presa.
Crin Antonescu decide daca-l aduce inapoi la Cotroceni pe Traian Basescu Presedintele interimar Crin Antonescu e pus intr-o situatie interesanta - ce va face? ... Cu alte cuvinte, daca n-ai 9 milioane de oameni la urne, indiferent cum voteaza la referendum, la revedere, Traian Basescu se reintoarce la Palatul Cotroceni!
"Traian Basescu este disperat si ar face orice sa ramana in functie. Inclusiv sa distruga Romania" Premierul Victor Ponta a acordat un interviu in exclusivitate pentru Jurnalul National in care il acuza pe Traian Basescu ca este primul presedinte care si-a atacat tara pentru a ramane in functie.
• Reactii in presa internationala nu au incetat sa apara dupa ce opozitia din Romania a cerut sustinatorilor lui Traian Basescu sa boicoteze referendumul din 29 iulie.
Florin Ciocotisan) Presedintele Traian Basescu este un presedinte la limita legitimitatii. ... La fel cum a procedat cu whisky-ul, turnat cat sa pluteasca gheata, Traian Basescu a stiut sa se joace la limita cu voturile romanilor, atat cat sa ramana el pe linia de plutire.
Sorin Rosca Stanescu) De la numirea sa in functie, in urma cu aproape opt ani, dar mai ales dupa ce a fost vaccinat printr-o prima suspendare, Traian Basescu, caruia ii place sa se alinte drept "omul din garaj", s-a pregatit minutios pentru lupta.
Jurnalul National scrie ca, potrivit unei anchete jurnalistice, serviciile secrete ale statului roman continua sa il serveasca pe presedintele suspendat Traian Basescu, unele "chiar mai intens decat inainte".
Ce scenariu il devasteaza pe Traian Basescu Partea presei care i-a scris osanale lui Traian Basescu de la declansarea suspendarii din vara acestui an a fost in ultimul timp, pe rand, strabatuta de curentul indoielii, cu privire la pozitia presedintelui dupa scrutinul legislativ de duminica.
Traian Basescu, viitorul prim-ministru al Romaniei. ... Fostul ministru al Finantelor in Guvernul Tariceanu, Ionut Popescu, a lansat pe blog un scenariu bomba in legatura cu viitorul politic al lui Traian Basescu.
O placa memoriala in cinstea lui Traian Vuia va fi inaugurata in Franta Autoritatile franceze din orasul Montesson au inaugurat, sambata, o placa memoriala in cinstea lui Traian Vuia. Realizata de firma lugojeana Husanu, este amplasata pe soclul cu bustul lui Traian Vuia, din holul Primariei Montesson.
'Devine din zi in zi mai clar conturul Mafiei care l-a creat pe traian basescu, intai ca Primar General al Capitalei, apoi ca Presedinte al Romaniei. ... Si l-au gasit in traian basescu.
'Un lucru este clar in ceea ce priveste modul de operare al lui Traian Basescu. ... Interesant este ce pregateste Traian Basescu cand arunca cu praf in ochii societatii. Ce diversiune a lansat acum Traian Basescu?
Presa informeaza :Boc si Boagiu au inaugurat a doua oara tronsonul Murfatlar - Valu lui Traian din Autostrada Soarelui Constructorul Astaldi a dat in functiune si celelalte doua benzi de pe tronsonul de autostrada cuprins intre Murfatlar si Valu lui Traian.
Acord la Bruxelles, contre la Bucuresti Traian Basescu vrea ca prevederile acordului de la Bruxelles sa fie introduse in Constitutie, in timp ce liderii USL sustin ca este suficienta o lege speciala. ... Traian Basescu a anuntat pentru miercuri o runda de consultari cu partidele, pe tema modificarii Constitutiei.
Pe scurt, cam asa s-ar rezuma ceea ce a propus UE tarilor membre, dar si ce a propus Traian Basescu Romaniei. Acum, si mesajul nostru catre Traian Basescu ar putea fi, cumva, la fel:
Cum arata frumoasa Dochia, fiica lui Decebal Imparatul roman Traian s-ar fi indragostit de fiica regelui dac Decebal, potrivit unor legende care isi au originea in scrierile autorului latin Dio Cassius si intr-o scena sculptata pe Columna lui Traian.
REACTIA PSD la REFUZUL lui Basescu de a numi procurorii propusi la Parchetul General si DNA Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a declarat, vineri, ca presedintele Traian Basescu nu vrea ca in viitorul apropiat sa fie numiti Procurorul General si seful DNA, intrucat conditioneaza numirea sefilor celor doua institutii de revizuirea legii, care nu se poate face pe fuga, potrivit Mediafax.
In calitate de senator al Romaniei si de consilier al premierului Victor Ponta pe problemele romilor, am constatat cu surprindere ca, aflat in Germania, domnul presedintele Traian Basescu mi-a copiat efectiv o declaratie pe care am dat-o in fata presei britanice, privind contrastul dintre vanatoarea romilor in Occident si toleranta aratata bancherilor care devalizeaza bancile.
google-analytics.com